Stort grattis till Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel som vigdes den 19 juni 2010

Vilket härligt bröllop det var. Så genuint kära de verkar, vårt Kronprinsesspar. Allt var genomtänkt och planerat in i minsta detalj och det märktes verkligen. Love Stockholm nådde sin kulmen med all kärlek som fanns i luften, både mellan brudparet och på gatorna bland alla människor som var där för att fira dem.

Alla dessa detaljer som gör att upplevelsen av ett bröllop blir det lilla extra. Den vackra klänningen, brudbuketten, blomsterdekorationerna utanför kyrkan och sen även i dukningen. Olika typer av kort som har samma stil rakt igenom, från inbjudningskort till menyer och program. Bröllopstårtan i flera våningar som var provsmakad flertalet gånger för att komma fram till det godaste alternativet. Alltihop i högsta kvalité.

Som Kungliga hovleverantörer är vi glada och stolta att kunna berätta att vi har varit involverade i produktion av flera av trycksakerna som har använts i samband med bröllopet.

Vi känner stolthet över vårt yrkeskunnande och vår höga kvalité. Därför är det extra roligt att få vara leverantör till Kronprinsessparet.Olika typer av program

1. Information och bordsplacering på lunchen på Sturehovs slott 18 juni 2010. Ram och text i färgtryck och monogram i guldfolie. 2. Information och bordsplacering på Drottningholms slott 17 juni 2010 . Ram och text i färgtryck och monogram i guldfolie. 3. Info och placering av gästerna i kyrkan 18 - 19 juni 2010. Ram och text i färgtryck och monogram i guldfolie. 4. Program för logistik på Stockholms slott 17 - 20 juni 2010. Ram och text i färgtryck och monogram i guldfolie. 5. Vigselprogram till Storkyrkan 19 juni 2010. Ram och text i färgtryck och riksvapnet i prägling. 6. Bordsplacering Stockholms slott 19 juni 2010. Ram och text i färgtryck och monogram i guldfolie.

Välkomstmapp till hedersgäster

Ram i färgtryck och blindpräglat mönster på framsidan. Brevpapper och kuvert till hedersgäster. Ram i färgtryck. Brevpapper och kuvert till brudparet. Ram i färgtryck och monogram i folie.

Bordskyltar och menyer

Bordskyltar/menyer till både Drottningholms slott och Stockholms slott. Ram i färgtryck och monogram i guldfolie.

Korrespondenskort och gåvokort

Korrespondenskort med ram i färgtryck och monogram i guldfolie. Gåvokort med ram och text i färgtryck och monogram i guldfolie.

Foliering

Foliering väcker uppmärksamhet och skapar ett elegant och exklusivt utseende. Med foliering får man ett skinande, blankt tryck, vilket ser mycket exklusivt ut. Det är en dyrare process än vanligt färgtryck men gör också korten mer unika.

Prägling

Prägling ger ett stilrent resultat och känns mycket exklusivt. Det kan med fördel användas på både ljusa och mörka papper. Det är svårt att låta bli att vända, vrida och känna på ett präglat kort, då motivet på ett effektfullt sätt höjs upp ur själva pappret.

Handskrivet typsnitt av kalligrafi

Förutom de trycksaker som ni ser ovan fick vi även specialuppdraget att ta fram ett handskrivet typsnitt av kalligrafi. Detta typsnitt är framtaget exklusivt till Kronprinsessparet.


Gör som Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel och låt trycka era kuvert med namn och adress i kalligrafi och kanske även gästens namn på inbjudningskort eller placeringskort.