Sara och Daniel

"Vi hade planerat vår stora dag i 1 ½ år och överallt blev man överrumplad av bröllopssaker. Vi beslutade oss snabbt för att lämna den här köphysterin som verkade råda överallt åt sidan och planera ett bröllop med inriktning på ekologi och miljön.
Det mesta köptes in från diverse second hand butiker och dit åkte saker tillbaka efter bröllopet för att säljas vidare för välgörenhet igen. Andra saker hyrdes men i slutändan fattades det ändå en hel del detaljer som jag inte lyckades hitta någonstans.

Men dessa små detaljer lyckats jag hitta här hos Calligraphen. Och med det oerhört trevliga bemötande som vi fick härifrån så blev det en självklarhet att välja dem. På ett vips hade jag ett paket med alla de sista detaljerna som piffade upp vår bröllop och gav oss många fina komplimanger om hur fint vi hade gjort det.

Men det allra bästa var de vackra smyckena som vi gav bort till våra tärnor och andra som har hjälp till under dagen. En mycket uppskattad gåva och vi är så glada att vi kunde ge något fint tillbaka till alla som hjälpte till! "

Sara och Daniel valde:

Smycke, Madelaine, armband
Smycke, Madelaine, örhängen
Smycke, Madelaine, halsband
Gelpennor, limegrön, orange, turkos och fuchsia
Gästbok i satin, med gravyr
Bok, vit, 21x21 cm
Choklad, rosa hjärtan
Choklad, rosa plattor
Lykta av glas, hjärta