Text: Caroline och Björn Hällstén Fotograf: Anne-Li HilbertCaroline och Björn träffades för första gången år 2000 i San Diego, USA och blev genast goda vänner. 2007 sa det klick och sedan dess har de varit oskiljaktiga. 2009 åker de till samma plats på semester. En dag på stranden till den vackraste solnedgång som beskådats går Björn ner på knä och friar till Caroline med ringar från Tiffany & Co.

5 år (hus och två barn) senare fick Caroline och Björn sitt efterlängtade 3-dagars bröllop och ceremonin hölls i Länna Kyrka utanför Norrtälje. Caroline och Björns barn var brudnäbb och näbb och fick vara med under vigselceremonin i kyrkan. Till brudskålen anlände brudparet med båt och blev varmt välkomnade av alla gäster som stod uppradade längst stigen. För Caroline och Björn har det alltid varit en dröm att få ha ett 3-dagars bröllop som startade med en ordnad middag på fredagen, vigsel och bröllopsmiddag på lördagen och en avslutningsbrunch med presentöppning på söndagen. Nu gick deras dröm i uppfyllelse.

Paret besökte många internetsidor för att hitta det bästa företaget som skulle få leverera alla trycksaker. När de besökte Calligraphen var det ingen tvekan att de skulle få den möjligheten. Då de var väldigt nöjda med alla trycksaker fick Calligraphen även leverera tackkorten.

Caroline och Björn valde mörklila, silver och vitt som färgtema genom hela bröllopet. Det återspeglades på inbjudningskorten, placeringskorten, festprogrammen, dukningen, blommorna i kyrkan och i festlokalen, brudtärnornas klänningar och attiraljer och brudnäbbens kläder och blomsterkorg. Caroline och Björn valde att ha sina initialer folierade i silver på trycksakerna vilket gav ett professionellt utseende.

"Under planeringsstadiet var vi ständigt i kontakt med Calligraphen som alltid stod till förfogande. De svarade snabbt på mail och ringde snabbt tillbaka när de sagt att de skulle ringa. De kom med bra tips och förslag och vi fick olika prover hemskickat så att vi lättare skulle kunna välja vilka trycksaker som passade oss bäst. Calligraphen är snabba på att leverera sina produkter. Vi är väldigt nöjda och vill starkt rekommendera Calligraphen till andra brudpar."
Caroline och Björn valde

Inbjudningskort Mon Amour, vitt med silverfolietryck och lila band

Vigselprogram, Levigato vit A5-storlek, tryck i silverfolie, dekorerat med satinband i lila

Placeringskort ”Purple Passion” – här gjorde vi dem med vitt Levigatopapper,

Kamera Hearts

Fototackkort Levigato vit 98403, med silverfolietryck och lila band