Tove och Magnus

"Efter lite mer än elva år tillsammans sa Magnus till Tove en morgon att hon skulle packa en väska och vara klar klockan 11. Tove, som verkligen avskyr att inte ha kontroll över saker och ting, blev tvungen att släppa allt. Magnus tog med henne till ett hotell där han hade hyrt ett vackert rum allra högst upp med en egen terrass, utsikt över vattnet och med stora röda rosor och champagne på bordet. Med den romantiska inramningen gick han ned på knä och friade till Tove.
Tove har alltid haft en dröm om att få gifta sig och hon visste precis hur hon ville ha det. Nu skulle allt bara verkställas. Det fanns ingen tveksamhet över att färgkoden skulle vara rosa på blommor och tillbehör och anledningen var nog helt enkelt att bruden tycker väldigt mycket om rosa...
Vi hade ungefär ett och ett halvt år på oss att planera den här dagen och målet var att få en riktig fest tillsammans med våra familjer och våra vänner. Efter rekommendationer besökte Tove Calligraphen på bröllops- mässan i Stockholm och vi beslutade ganska snabbt att det var Calligraphen som skulle få leverera våra trycksaker. Så snart kyrkan och lokalen var bokad kunde arbetet tillsammans börja.
Under planeringens gång kom Calligraphen med många bra synpunkter, tips och idéer. Dessutom svarade de alltid mycket snabbt på våra frågor vilket självklart underlättade för oss.
Bröllopet hölls i Österåkers kyrka en solig lördag i maj. Efter avlagda löften och underbar sång väntade gästerna utanför kyrkan där såpbubblor och rosblad svävade över ett mycket lyckligt brudpar.
När det sedan var dags för tackkort var det ingen tvekan om att det var Calligraphen som fick leverera även dem. Vi kan varmt rekommendera Calligraphen och kommer med all säkerhet använda oss av dem vid framtida festligheter!
Vårt mål gick i uppfyllelse, Tove fick sitt drömbröllop och vi hade en helt underbar dag! "


Fotograf: Jacob Sjöman

Tove och Magnus valde

Pocketkort, rosa
Etiketter till pocketkort
Vigselprogram, rosa
Festprogram, rosa
Bröllopskamera, vit med hjärtan
Dekorationsdiamanter, 4,5 mm, fuchsia
Toastmasterklocka, silver
Paraply, Unisex, vit
Gästbok, hjärtsymbol, vit
Såpbubblor, hjärtan
Självhäftande etiketter till såpbubblor
Fototackkort, unique levigato, vit