Unique- ja Fantasia kortit

Kuusi eri kokoa, 29 herkullista väriä. Näistä upeista ja korkealaatuisista korteista löydätte kaikki hääjuhlassa tarvittavat kortit. Värien lisäksi valikoimasta löytyy erilaisia korttimateraaleja - metallinhohtoisia, eläväpintaista taidepaperia sekä Fantasia värit hehkuvissa sävyissä. Erilaiset folio- ja mattapainatukset  persoonallisten tekstien, piirrosten ja valokuvien kanssa mahdollistavat lukemattoman määrän eri tyylisiä kortteja. Uniikkia ja ainutkertaista, kuten jokainen hääparikin on.
Unique Levigato
Unique taidepaperi valkoinen, painatus layout Modern 3D oliivinvihreällä.
Inspiration etiketter
Fantasia, värit oliivin vihreä ohjelma ja vanilja paikkakortti, molemmissa painatus layout Modern 15 tummanvihreällä ja oliivinvihreällä mattavärillä.
Unique Levigato
Fantasia, värit kiitoskortti, jossa kansipainatus layout trend 2S ja sisällä paintus tekstityypillä Trajan pro valkoisella mattapainovärillä.
Unique Levigato
Fantasia, värit paikkakortit, joissa paikkakorttien painatus ja vieraan nimien nimikointi tekstityypillä Burgues script painovärinä matta aniliini.
Unique Levigato
Fantasia värit, valkoinen taskukortti ja vaaleanpunaiset sisälehdet, joiden painatuksissa on yhdistetty Modern 9 ja kutsutekstin asettelu design 6L sekä kirjekuoren sinetissä Modern 3C, kaikissa painovärinä matta aniliini.
Unique Levigato
Tässä Fantasia, värit hopeisiin kortteihin on hopea foliolla folioitu kansipainatus Modern 10.
Unique Levigato
Fantasia, värit navy korttien kansissa on mattavalkoisella painovärillä Modern 30 painatus.
Unique Levigato
Laventelin värisessä ohjelmassa ja paikkakortissa on matta valkoisella Modern 9 kansiasettelu.
Unique Levigato
Fantsia värit, punaisessa ohjelmassa on kanteen hopea folioitu asettelu Modern 3C. Ohjelman valkoiselle sisälehdelle on teksti painettu matta hopealla.
Unique Levigato
Fantasia, värit, ohjelmassa on kansipainatus Modern 25 matta aniliinilla. Sisälehden painatus on mattahopealla.
Unique Levigato
Fantasia, värit, aniliinin hääkutsun kannessa on kansipainatus Modern 26 mattavalkoisella. Kutsuun on lisätty käpikuultavat sisälehdet hopea koristekuminauhalla. Kutsutekstin asettelu on Design 3.