Tilaa veloituksetta malleja


Mattaväripainatus


Foliopainatuksella


Letterpress


Kokoaminen


Kohopainatus


Nimikointi
Asettelumallit kannen painatuksiin

Hääkorttienne lopullisen ilmeen suunnittelette te itse! Täältä löydätte joitakin vaihtoehtoja, jotka ehkä helpottavat teitä valinnoissanne. Kansipainatukset voidaan tehdä mattapainoväreillä tai folioväreillä.

Kansipainatus asetteluja voit katsoa täältä.

Kutsutekstejä ja ideoita niihin

Sivuiltamme löydätte paljon valmiita kutsutekstejä. Voitte käyttää suoraan niitä, muokata tai tehdä kokonaan oman.

Jos haluatte kaksikielisiin häihin molemmat kieliversiot painettavaksi samaan korttiin, parhaiten tähän soveltuvat kortit, joissa on sisälehti. Tällöin toinen kieli painetaan sisälehden aukeaman vasemmalle puolelle ja toinen kieli oikealle puolelle. Silloin kaksi eri painotyötä ja painatuksesta tulee kaksi eri painatusmaksua. Jos kutsussanne on ns. erikoiskirjaimia (esim. Japanin kieli) lähettäkää teksti sähköisesti tiff- tai eps- kuvatiedostona, tarkkuus vähintään 300 dpi:tä. Tällöin teksti muokataan latomossamme kortin kokoon ja painetaan juuri sellaisena kuin olette sen lähettänyt

Erilaisia kutsuteksti ideoita löydätte täältä.
Ideoita vieraskielisiin kutsuteksteihin löydätte täältä.
Kutsuteksti asetteluja voit katsoa täältä.

Kutsutekstin asettelut, tekstityypit
 ja painovärit


Täältä löydätte valmiita tekstimalleja, joista näette miten eri tavalla kutsutekstejä voidaan asetella. Voitte valita niistä juuri teille sellaisenaan sopivan tai yhdistellä niitä oman tyylinne mukaan. Love Story Collection:illa ja Fantasia taskukorteilla on omat, juuri niihin kortteihin sopivat asettelumallit. Erilaisten tekstityyppien, nimien asettelujen ja kuvioiden yhdistelmillä voitte luoda persoonallisen näköisiä korttikokonaisuuksia. Ja ei ole samantekevää mikä tyyli kutsuihin valitaan, ovathan kutsut teidän ensimmäinen viestinne häistä - kortti kertoo vieraille tulevien juhlien luonteesta ja tyylistä.

Erilaisia tekstityyppejä voit katsoa täältä.
Täältä näet sekä matta- että foliopainovärit.

Kuviovaihtoehdot

Voitte valita useista kuvioistamme juuri teille sopivimman. Kuviot sopivat useisiin hääkutsuihin, menu- ja ohjelmakortteihin sekä paikkakortteihin ja servetteihin.

Kuviovaihtoehdot, häät
Kuviovaihtoehdot, baby
Kuviovaihtoehdot, valmistujaiset

Kuviovaihtoehdot, konfirmaatio
Kuviovaihtoehdot, juhlat
Kuviovaihtoehdot, joulu
Kuviovaihtoehdot, pääsiäinen
Kuviovaihtoehdot, juhannus
Kuviovaihtoehdot, uusi vuosi
Oikovedos

Tilatessanne kortteja teillä on mahdollisuus tilata tekstistänne myös oikovedos ja näin varmistaa, että tekstistänne tulee teille täydellinen. Siinä teksti on ladottu A4 -paperille teidän korttipohjanne kokoon, valitsemallanne tekstityypillä ja siinä koossa kun se vedoksen hyväksyttyänne painetaan kortteihin. Voitte oikovedosvaiheessa tehdä tekstiinne vielä muutoksia, tilaus lähtee eteenpäin kirjapainolle vasta sitten, kun te hyväksytte oikovedoksen.

Oikovedos tilataan kutsutilauksen yhteydessä. Oikovedos lähetetään sähköpostitse (keskeneräisestä työstä ei vielä tehdä paino-originaaleja korttien painatusta varten), oikovedosprosessin hinta on 10 euroa. Halutessanne oikovedoksen sähköpostiinne, tilatkaa vedos kassalta. 

Oikovedosprosessi ei pidennä korttien toimitusaikaa, tekstihän kulkee joka tapauksessa latomomme kautta.

Oikovedos on sähköinen tekstimalli teidän kutsustanne, hinta 10 euroa. 

Oikovedoksessa teidän korttipohjanne kokoon on aseteltu teidän tekstinne valitsemallanne tekstityypillä ja asettelulla. Teksti lähtee kirjapainolle vasta, kun olette hyväksyneet oikovedoksen. Kortit ovat valmiina kirjapainolta yleensä noin 10 arkipäivän sisällä oikovedoksen hyväksymisestä.limegrönsalviagrönpetroliumtealmörkgrönmossgrönkhakiolivguldbrunbrunorangekorallaprikosrosadusty rosebabyrosarödrubinvinrödlilagammelrosafuchsiakungsblåmarinblåturkosljusblåbabyblåaquagråostrongråsvartvit