Oikovedos teidän tekstistänne

Graafikkomme viimeistelevät tekstin sopivaksi tuotteisiinne, jolloin lopputulos on uniikki - juuri teitä varten! Tilatessanne kortteja teillä on mahdollisuus tilata tekstistänne myös oikovedos ja näin varmistaa, että tekstistänne tulee teille täydellinen. Siinä teksti on ladottu A4 -paperille teidän korttipohjanne kokoon, valitsemallanne tekstityypillä ja siinä koossa kun se vedoksen hyväksyttyänne painetaan kortteihin. Voitte oikovedosvaiheessa tehdä tekstiinne vielä muutoksia, tilaus lähtee eteenpäin kirjapainolle vasta sitten, kun te hyväksytte oikovedoksen.

Oikovedos tilataan kutsutilauksen yhteydessä. Musta-valkoinen oikovedos lähetetään sähköpostitse (keskeneräisestä työstä ei vielä tehdä paino-originaaleja korttien painatusta varten), oikovedosprosessin hinta on 10 euroa. Halutessanne oikovedoksen sähköpostiinne, laittakaa tästä merkintä tilaukseenne. 

Oikovedosprosessi ei pidennä korttien toimitusaikaa, tekstihän kulkee joka tapauksessa latomomme kautta.

Oikovedos on paperille mustalla painovärillä tekstimalli teidän kutsustanne, hinta 10 euroa. Oikovedosprosessi käydään sähköisesti. 

Oikovedoksessa teidän korttipohjanne kokoon on aseteltu teidän tekstinne valitsemallanne tekstityypillä ja asettelulla. Teksti lähtee kirjapainolle vasta, kun olette hyväksyneet oikovedoksen. Kortit ovat valmiina kirjapainolta yleensä noin 10 arkipäivän sisällä oikovedoksen hyväksymisestä.