Valokuvat: Anne-Li HilbertCaroline ja Björn tapasivat ensimmäisen kerran San Diegossa vuonna 2000 ja heistä tuli hyvät ystävät. 2007 tapahtui se kuuluisa klick ja siitä asti he ovat olleet eroittamattomat. 2009 yhteiseillä lomamatkalla Björn polvistui rannalla ja kosi Carolinea Tiffany & Co sormuksella.

5 vuotta ( taloa ja kahta lasta myöhemmin) Caroline ja Björn viettivät heidän 3 päiväisiä häitään. Heidän omat lapset olivat morsiuslapsina ja näin saivat osallistua seremoniaan kirkossa. Juhlapaikalle morsiuspari saapui veneellä. Rannassa heitä odottivat kaikki rakkaat vieraat. Caroline ja Björn olivat aina haaveilleet 3 päiväisistä häistä, jotka alkaisivat perjantaina illallisella, vihkiminen ja hääjuhla lauantaina ja päättyisivät myöhäiseen aamiaiseen sunnuntai aamuna. Nyt heidän unelmansa toteutui.

He etsivät netistä yritystä, joka pystyisi toimittamaan kaikki heidän tarvitsevat painotuotteet. Now & Forever oli heidän valintansa kattavan valimoiman vuoksi.

Caroline ja Björn valitsivat teemaväreiksi tumman lilan, hopean ja valkoisen. Näitä värejä käytettiin hääkutsu-, paikka- sekä ohjelmakorteissa, samoin serveteissä, kukissa ja juhlapaikan koristeissa ja hääparin asusteissa. He valitsivat nimikirjainten folioinnin hopella painotuotteisiin, näin luotiin tyylikäs ja ylellinen lopputulos.

"Suunnitteluvaiheessa olimme tiiviisti tekemisissä asiantuntevan asiakaspalvelun kanssa. Saimme vastaukset nopeasti joko sähköpostilla tai puhelimitse. Saimme monia ideoita ja vinkkejä sekä malleja siitä, mitkä tuotteet toimisivat meille parhaiten. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja voimme lämpimästi suositella heitä muille hääpareille."
Caroline ja Björn valitsivat

Rakkauden hetki, hääkutsu, hopea foliolla ja lilalla satiininauhalla

Hääohjelma Fantasia värit, valkoinen, hopea foliolla ja lilalla satiininauhalla

Paikkakortti Fantasia värit, lila

Kiitoskortti Fantasia, värit valkoinen, hopea foliolla ja lilalla satiininauhalla