Toimitusaika ja postimaksut


Toimitusaika

Tuotteet lähtevät tehtaalta keskimäärin 12 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta tai oikovedoksen hyväksymisestä. Korttien koho- ja foliopainatukset saattavat viedä aikaa muutaman päivän enemmän, koska niihin tilataan erillinen painolaatta. Tuotteet, joissa ei mitään painatuksia tai kaiverruksia koitamme lähettää saman arkipäivän aikana tilauksen saapumisesta, joten niiden toimitusaika on toki lyhyempi.

Mikäli tuotteilla on kiire, ilmoittakaa siitä tilauksessa, niin kiirehdimme tilausta parhaamme mukaan. Mikäli tilauksessa missään tuotteessa ei ole juhlapäivää painettuna tai kaiverretuna, kirjoittakaa se mahdollisia huomautuksia kohtaa lisätiedoksi. Halutessanne tarkempaa tietoa tilauksestanne, soita ystävällisesti asiakaspalveluumme 02- 230 6000 tai laita sähköpostia now.forever@calligraphen.fi

Vastaanottajan tulee tarkistaa tuote ja raportoida mahdolliset kuljetus- ja piilovauriot 14 päivän sisään tavaran vastaanottamisesta. Calligraphen Oy ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat force majeure -esteistä. Tällaisina esteinä pidetään ennalta-arvaamattomia seikkoja tai olosuhteita, joihin Calligraphen Oy ei ole toiminnallaan voinut vaikuttaa ja jotka eivät ole kohtuudella ratkaistavissa.

Postimaksut

Emme lisää postilähetyksiin muita kuluja kuin postin kulut 5,90 euroa. Yli 50 euron tilauksen toimitamme ilman postikuluja. Emme peri minkäänlaisia pakkaus- tai toimitusmaksuja pienistäkään tilauksista. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset 5,90.