Koristele nauhoilla...

Täältä löydät ideoita miten eri tavalla nauhoja voikaan käyttää hääkoristelussa.


Såpbubblor med band och etiketter
Saippuakuplameri kirkon portailla on ihanan romanttinen ja näyttää kuvissa upealta. Voitte koristella saippuakuplapullonne erilaisilla tarrasineteillä ja satiininauhoilla sopimaan hääpäivänne tyyliin. Karkkirasiat on helppo viimeistellä erilaisilla nauhoilla ja sineteillä. Valikoimamme 189 nauhasta varmaan löytyy nauha teidänkin juhliinne...
Blomsterkorg med satinband Hetki rakkauden
Ruusukoreja löytyy kaksi; vanilja ja valkoinen. Voitte viimeistellä korin valitsemalla siihen teemavärienne mukaiset nauhat. Yhteinäisen kokonaisuuden luomiseksi kannataa käyttää samaa teemaväriä tai tyyliä hääkutsusta alkaen - se helpottaa myös juhlapaikan koristelun suunnittelua ja koristeiden hankintaa, kun tyyli on selvillä jo alusta alkaen.
Inbjudningskort med satinband Såpbubblor med fina band
Kutsun ilmettä muuttaa paljon valitun satiininauhan ja painovärin väri.  Ja niidenhän ei tarvitse olla samaa väriä...Niillä voitte tehdä kutsusta persoonallisen, juuri teille sopivan! Kapean satiininauhan avulla voitte somistaa suloiset saippuakuplapullot teidän teemaväreihinne sopivaksi.
Soittokello, kulta Ask med satinband
Jos kulta on teidän teemavärinne, kultainen soittokello kultaisella nauhalla ja kultainen kehys viimeistelee kattauksen. Rakkauden aarre -rasian kannen aukosta näkyvät teidän hääkarkkinne - nauhan voi sävyttää sopimaan karkkeihin ja näin saatte usein niin valkoiseen hääkattaukseen helposti herkullista väriä.
Saippuakuplapullot Ask med satinband
Hauskat etiketit teidän omalla tekstillänne on helppo kiinnittää pieniin sinkkiämpäreihin. Pilkullisella satiinauhalla saat teemaväreihinne sopivat saippuakuplapullot. Kaunista ja helppoa! Kauniilla vaaleansinisellä satiininauhalla on helppo viimeistellä lahja- tai karkkirasia ja tuoda siihen väriä.
Inbjudningskort med organzaband Rispåsar med satinband
Myös kutsukortti voidaan viimeistellä teemaväreihin sopivaksi nauhalla. Niistä yksi suosituimmista on Silkktie, jossa kaunis kohokuviointi yhdistyy tyylikkääksi kokonaisuudeksi kauniilla nauhalla. Ja nauhan värin valitsette te itse! Suloisiin sellofaanipusseihin on helppo laittaa sydänriisiä ja viimeistellä ne satiininauhalla. Satiininauhan värin voitte valita. Hääriisipusseja voi tilata myös valmiina ja niihin voi valita teemaväreihin sopivan satiininauhan. Kuvassa on käytetty punaista satiininauhaa valmiisiin hääriisipusseihin. 
Ask med organzaband Nimikoitu satiinauha
Karkkirasia Rakkauden lahjaan voitte itse valita juuri teidän väreihinne sopivan sifonkinauhan. Kuvan rasiassa on käytetty aniliinia sifonkinauhaa. Tämä rasia soveltuu kokonsa puolesta loistavasti myös rasiaksi pienelle lahjalle, jonka hääpari hääjuhlassa antaa muistoksi häävierailleen! Herkullisen näköiset hääkarkit voi laittaa myös tylleihin, jolloin ne näkyvät kauniisti ja tuovat väriä juhlapöytiin. Hääkarkit on helppo viimeistellä nimikoiduilla satiininauhoilla, joihin on painettu hääparin etunimet ja hääpäivä kiiltävällä foliovärillä. Nimikoituja satiininauhoja voi käyttää myös muussa hääkoristelussa esim. lasin jaloissa rusetteina tai servettirenkaana.
Ask - brud och brudgum Ask med organzaband
Juhlaväki karkkirasiat, Lady ja Gentleman näyttävät hauskalta juhlapöydässä. Kuvassa Lady karkkirasian puku on viimeistelty valkopilkullisella vaaleansinisellä satiininauhalla. Näitä erilaiseen koristeluun loistavasti sopivia pilkullisia satiininauhoja löytyy monta ihanaa väriä! Läpikuultavia sifonkinauhoja valikoimistamme löytyy 20 väriä. Niillä voitte viimeistellä erilaiset karkkirasiat ja siten tuoda väriä kattaukseen ja juhlapöytiin. Kuvassa valkoiseen Rakkauden helmi -karkkirasiaan on solmittu vaaleanvihreä sifonkinauha. Rasian alla oleva servetti on viimeistelty leveästä vihreästä puuvillasatiininauhasta tehdyllä servettirenkalla.
Dukning med band i grönt Organzapåse i lavendel
Leveällä puuvillasatiininauhalla on helppo tuoda väriä ja näyttävyyttä juhlakattauksiin, vaikkapa somistamalla maljakot väreihinne sopivaksi. Valikoimistamme löytyy 16 eri värisävyä. Suloiset karkkirasiat ja paikkakortit on kuvassa viimestelty limenvihreästä satiininauhasta tehdyllä rusetilla. Leveä puuvillasatiininauha toimii loistavasti värikkäänä servettirenkaana servetin ympärillä ja tuo näin tyylikkäällä tavalla värejä hääjuhlapöytään. Hääkarkit voi pakata myös teemavärienne mukaisiin sifonkipusseihin. Sifonkipusseja löytyy valikoimistamme monia ihania värejä!
Kort med satinband
3mm satiininauhalla voit kortistelun lisäksi kiinnittää kauniisti sisälehdet erilaisiin ohjelmiin ja lauluvihkoihin.