Tilaustietoja / Ostoehdot

Aukioloajat

Asiakaspalvelumme on avoinna 
ma - pe klo 9.00 - 15.30


Yhteystietomme
Calligraphen Oy
Yrttipellontie 1
90230 Oulu


Puh. 02-230 6000

now.forever@calligraphen.fi
www.facebook.com/calligraphen

Hinnat

Kaikki sivuillamme olevan hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. 

Yleistä

Toimitamme näytteitä ja tuotteita koko Suomeen. Jos asut ulkomailla, voit tilata näytteet tai tuotteita esim. ystäväsi tai perheesi osoitteeseen Suomessa.

Voitte lähettää tilauksenne myös postitse tai sähköpostilla. Tehdessänne tilauksen nettikaupassa, saatte sähköpostiinne automaattivastauksen, jolloin tiedätte, että tilauksenne on saapunut perille. Ellei sähköpostiinne tule nettikaupan automaattivahvistusta, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Mikäli joku tuote on loppunut tai viivästyy tehtaalta, otamme teihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Kortit toimitetaan tehtaalta taittamattomina, mahdolliset nauhat ym. pakattuina erikseen. Useimpia korttimalleja voitte tilata kaupasta valmiiksi koottuina.

Jos tarvitset lisää painettuja kortteja, voit tehdä lisätilauksen helposti. Ensimmäisen tilauksen tekstit löytyvät meiltä valmiina sähköisessä muodossa. Painatus- ja lähetyskulut ovat aivan samat kuin ensimmäisessä tilauksessa, koska samat työt tehdään alusta alkaen kokonaan uudelleen. Tämän vuoksi kannattaakin varalta tilata ylimääräisiä kortteja ja kuoria jo ensimmäisessä tilauksessa. Se tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin kokoaan uusi tilaus muutamasta kortista.

Latomomme ei saa omatoimisesti muuttaa teidän lähettämäänne alkuperäistä tekstiä. Joten tarkistakaa ennen tilauksen lähettämistä, että teksti on kirjoitettu oikein (sanat oikein, pisteet ja pilkut paikoillaan). Jos tilaatte tekstistä oikovedoksen, siitä näette vielä asettelun ja voitte tarkistaa tekstinne.

Oikovedos

Tilatessanne kortteja teillä on mahdollisuus tilata tekstistänne myös oikovedos ja näin varmistaa, että tekstistänne tulee teille täydellinen. Siinä teksti on ladottu A4 -paperille teidän korttipohjanne kokoon, valitsemallanne tekstityypillä ja siinä koossa kun se vedoksen hyväksyttyänne painetaan kortteihin. Voitte oikovedosvaiheessa tehdä tekstiinne vielä muutoksia, tilaus lähtee eteenpäin kirjapainolle vasta sitten, kun te hyväksytte oikovedoksen.

Oikovedos tilataan kutsutilauksen yhteydessä. Oikovedos ähetetään sähköpostitse (keskeneräisestä työstä ei vielä tehdä paino-originaaleja korttien painatusta varten), oikovedosprosessin hinta on 10 euroa. Halutessanne oikovedoksen sähköpostiinne, laittakaa tästä merkintä tilaukseenne. 

Oikovedosprosessi ei pidennä korttien toimitusaikaa, tekstihän kulkee joka tapauksessa latomomme kautta.


Tuotteiden palautus

Kaikilla nimikoimattomilla tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Halutessanne palauttaa tuotteita, ottakaa ensin yhteys asiakaspalvelumme, niin lähetämme teille palautuslapun. Vastaanottajan tulee tarkistaa tuote ja raportoida mahdolliset kuljetus- ja piilovauriot 14 päivän sisään tavaran vastaanottamisesta. Calligraphen Oy ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat force majeure -esteistä. Tällaisina esteinä pidetään ennalta-arvaamattomia seikkoja tai olosuhteita, joihin Calligraphen Oy ei ole toiminnallaan voinut vaikuttaa ja jotka eivät ole kohtuudella ratkaistavissa.

Palautusosoite:
Calligraphen Oy
Yrttipellontie 1
90230 Oulu

Henkilötiedot

Me Calligraphenilla välitämme yksityisyydestäsi ja pyrimme siksi säilyttämään korkeatasoisen tietosuojan. Tässä tietosuojakäytännössä kerromme sinulle, miten keräämme ja käytämme henkilötietojasi yrityksessämme. Kerromme myös oikeutesi ja miten sinä voit käyttää niitä.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että tutustut tietosuojakäytäntöömme ja luotat tapaamme käsitellä henkilötietojasi. Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Mikä siis on henkilötieto ja mitä henkilötietojen käsittely tarkoittaa?

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikenlaisia tietoja, jotka voidaan suoraan tai välillisesti yhdistää sinuun yksityishenkilönä, esimerkiksi nimi ja yhteystiedot. Salatut tiedot ja erilaiset sähköiset identiteetit (kuten IP-numerot) ovat henkilötietoja, jos ne voidaan yhdistää luonnollisiin henkilöihin. Kaikki henkilötietoja koskevat toimenpiteet ovat niiden käsittelyä, olivatpa ne automaattisia tai eivät. Esimerkkejä yleisistä käsittelytoimista ovat keruu, rekisteröinti, järjestely, jäsentäminen, tallennus, muokkaus, siirto ja poisto.

Kuka on vastuussa keräämistämme henkilötiedoista?

Calligraphen Ab, y-tunnus 556943-5166, on yrityksen henkilötietojen käsittelystä vastuussa oleva henkilötietovastaava. Voit ottaa meihin yhteyttä asiassa now.forever@calligraphen.fi

Mihin Calligraphen käyttää sitten henkilötietojasi?

Käsittelemme seuraavia tietoja:

o    Nimi

o    Henkilötunnus

o    Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)

o    Maksuhistoria

o    Maksutiedot

o    Ostotiedot (esimerkiksi, mikä tavara on tilattu, tai toimitetaanko tavara toiseen osoitteeseen)

o    Oma tilin käyttäjätiedot (jos sinulla on asiakastili)

Oikeusperusta: Ostosopimuksen toimeenpano. Tarvitsemme näitä henkilötietoja, jotta voimme täyttää ostosopimuksen mukaiset velvoitteemme. Ilman henkilötietojasi emme voi täyttää sitoumuksiamme, emmekä voi toteuttaa ostotapahtumaa.

Säilytysaika: Kunnes kauppa on suoritettu (mukaan lukien toimitus ja maksaminen) ja sen jälkeen 36 kuukautta mahdollisten valitusten ja takuutapausten käsittelyä varten. Samoin tarvitsemme tilaustietoja mahdollisten lisätilausten vuoksi, koska sieltä löydämme kaikki tilauksessa käytetyt materiaalit, värit ja graafiset materiaalit.

Yrityksen lakisääteisten velvoitteiden täyttämistä varten

Tarvitsemme tietoja myös yrityksen lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi lain, tuomioistuimen tai viranomaisten päätösten mukaan, kuten esim. kirjanpitolaki, rahanpesua koskeva laki tai tuotevastuuta ja tuoteturvallisuutta koskevat säännöt, jotka voivat edellyttää viestintää ja tiedotusta suurelle yleisölle ja asiakkaille. esimerkiksi niissä havaitun virheen vuoksi.

Tätä tarkoitusta varten käsittelemämme henkilötiedot:

o    Nimi

o    Henkilötunnus

o    Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)

o    Maksuhistoria

o    Maksutiedot

o    Sinun kirjeenvaihtosi

o    Tiedot ostoajankohdasta, ostopaikasta, mahdollisesta virheestä/valituksista

o    Oma tilin käyttäjätiedot (jos sinulla on asiakastili)

Oikeusperusta: Laillinen velvollisuus. Näiden henkilötietojen keruu on lakisääteinen. Ilman henkilötietojasi emme voi täyttää sitoumuksiamme.

Säilytysaika: Kunnes ostotapahtuma on päätetty (mukaan lukien toimitus ja maksu) ja sen jälkeen 36 kuukautta, tai Ruotsin kirjanpitolain mukaisesti käsiteltäviä tietoja enintään seitsemän vuotta.

Asiakaspalvelua ja tuotteiden toimitusta varten

Siihen sisältyy:

o    Viestintä ja vastaaminen kaikkiin asiakaspalveluun tulleisiin kysymyksiin (puhelimitse tai sähköpostilla, mukaan lukien sosiaalinen media).

o    Tunnistus ja käyttäjätiliä koskevat kysymykset.

o    Mahdollisten valitusten ja tukitapausten selvittäminen (mukaan lukien tekninen tuki).

o    Kysymykset ja neuvonta ennen ostoa, kysymykset tuotteesta, palautuksesta, tilauksen muuttamisesta ja vastaavasta.

Käsittelemme seuraavat tiedot:

o    Nimi

o    Henkilötunnus

o    Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)

o    Sinun kirjeenvaihtosi

o    Ostotiedot (ajankohta, ostopaikka, mahdollinen virhe/valitukset)

o    Oma tilin käyttäjätiedot (jos sinulla on asiakastili)

Oikeusperusta: Oikeutettu etu, sekä nimenomainen suostumus silloin, kun käsittelemme arkaluontoisia tietoja. Käsittely on välttämätöntä, jotta pystymme meidän ja sinun oikeutetun etusi mukaisesti hoitamaan asiakaspalvelun.

Säilytysaika: 36 kuukautta asiakaspalvelutapahtuman päättymisestä.Kenellä on sitten pääsy henkilötietoihisi?

Henkilötietojasi käsitellään ensisijaisesti meillä. Emme koskaan myy henkilötietojasi. Osan tiedoista joudumme jakamaan ( kuten osoitetiedot Postille tilausten toimittamista varten), jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti sekä käsitellä mahdolliset palautukset. Jaamme henkilötietojasi IT-toimittajille, jotka käsittelevät henkilötietojasi puolestamme auttaakseen meitä IT-palveluissa. Jotta voimme varmistaa maksusuorituksenne, maksupalvelutarjoajamme saavat pääsyn henkilötietoihisi. Tarkistamme kaikki henkilötietojen käsittelijät varmistaaksemme, että he voivat tarjota riittävät takeet henkilötietojen turvallisuudesta ja luottamuksellisuudesta.

 

Mistä lähteistä haemme henkilötietojasi?

Niiden tietojen lisäksi, jotka olet itse antanut meille tai jotka me olemme saaneet sinusta ostoksiesi ja palveluidemme käytön perusteella, voimme myös kerätä / tarkistaa henkilötietoja muista lähteistä, joita ovat osoitetiedot julkisista rekistereistä, jotta voimme varmistua siitä, että osoitetietosi ovat oikeat. Saatamme myös tarkistaa tietoja luottoluokituslaitoksilta, pankeilta tai luottotietoyrityksiltä saadut luottokelpoisuutta koskevat tiedot.

Meidän on myös käsiteltävä henkilötietojasi noudattaaksemme lakisääteisiä tai muita vaatimuksia, kuten kirjapitolain vaatimusta tallentaa tietoja ja kuluttajasuojalakeja. Silloin saatamme tarkistaa / jakaa tietojasi myös näistä lähteistä:

1) Valtion viranomaiset (poliisi, veroviranomainen tai muut viranomaiset), jos olemme siihen velvoitettuja lain nojalla tai rikosepäilyn vuoksi.
2) Yleisessä tavaraliikenteessä toimivat yritykset (logistiikkayritykset ja huolitsijat)
3) Maksuratkaisuja tarjoavat yritykset (korttitapahtumia vastaanottavat yritykset, pankit ja muut maksupalveluntarjoajat)

Kun henkilötietosi jaetaan itsenäisen rekisterinpitäjän kanssa, niihin sovelletaan kyseisen yrityksen tietosuojakäytäntöä ja henkilötietojen hallintaa.

Missä käsittelemme henkilötietojasi?

Henkilötietojasi käsitellään yleisesti EU-/ ETA-alueella, ja kaikki omat IT-järjestelmämme sijaitsevat EU-/ ETA-alueella. Jos henkilötietojasi siirretään EU/ETA –alueen ulkopuolelle, Calligraphen varmistaa tietosuojan riittävän tason.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Emme koskaan säilytä henkilötietojasi kauempaa kuin on tarpeen kunkin tarkoituksen kannalta. Katso tarkempia tietoja kunkin käyttötarkoituksen mukaisista säilytysajoista.Sinun oikeutesi ja suostumuksesi

Käyttöoikeus (niin kutsuttu rekisteriote). Sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja vai emme. Voit saada pääsyn henkilötietoihisi ja kopion käsittelemistämme henkilötiedoista. Olemme aina avoimia ja toimimme läpinäkyvästi sen suhteen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Jos haluat tarkempia tietoja siitä, mitä henkilötietoja meillä on juuri sinusta, voit pyytää niitä. Jos saamme pyynnön pääsystä henkilötietoihin, voimme pyytää lisätietoja voidaksemme varmistaa pyyntösi tehokkaan käsittelyn ja varmistuaksemme, että tiedot annetaan oikealle henkilölle.

Oikeus oikaisuun. Voit pyytää henkilötietojesi oikaisua, mikäli havaitset niissä virheitä tai epätarkkuuksia.Voit milloin tahansa peruuttaa meille antamasi suostumuksen esim. suostumuksen uutiskirjeiden vastaanottamiseen. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. Sinulla on aina oikeus välttää suoramarkkinointia ja vastustaa kaikkea henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu etujen punnitsemiseen. Vastustus kattaa myös suoramarkkinointitarkoituksiin tehdyt henkilötietoanalyysit (niin sanottu profilointi). Suoramarkkinointi viittaa kaikentyyppisiin kentällä toteutettaviin markkinointitoimenpiteisiin (esimerkiksi postitse, sähköpostilla ja tekstiviestillä).

Huomaa, että meillä voi olla oikeus kieltäytyä pyynnöstäsi, jos lakiin perustuvat velvoitteet estävät meitä välittömästi poistamasta tiettyjä henkilötietoja. Tällaisia velvoitteita voi aiheutua kirjanpito- ja verolainsäädännöstä, pankki- ja rahanpesulainsäädännöstä sekä kuluttajalainsäädännöstä. Henkilötietojen käsittely voi olla välttämätöntä myös oikeusvaateiden perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. Jos olemme estyneitä toteuttamaan poistopyyntöä, estämme sen sijaan henkilötietojen käytön muihin tarkoituksiin kuin siihen, joka estää pyydetyn poiston.

Oikeus tietojen siirtämiseen. Jos oikeutemme käsitellä henkilötietojasi perustuu sinun suostumukseesi tai kanssasi tehtyyn sopimukseen, sinulla on oikeus pyytää sinua koskevien tietojen ja meille luovuttamiesi tietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle (ns. Tietojen siirrettävyys) tai yritykselle. Tietojen siirrettävyyden edellytys on se, että siirto on teknisesti mahdollista ja voidaan toteuttaa automatisoidusti.

Miten käsittelemme henkilötunnuksia?

Käsittelemme henkilötunnustasi vain, jos se on tarkoituksen kannalta selkeästi perusteltua, välttämätöntä varman tunnistamisen kannalta tai jos on olemassa jokin muu merkittävä syy. Minimoimme henkilötunnuksesi käytön niin vähäiseen kuin mahdollista, emmekä kerää niitä erikseen asiakastietojen yhteyteen.

Miten henkilötietojasi suojataan?

Käytämme IT-järjestelmiä luottamuksellisuuden, yksityisyyden ja henkilötietojen saannin suojaamiseksi. Olemme toteuttaneet erityisiä turvatoimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi laittomalta tai luvattomalta käsittelyltä (kuten luvaton henkilötietojen tarkastelu, menettäminen, tuhoaminen tai vahingoittuminen). Henkilötietoihisi saavat pääsyn vain sellaiset henkilöt, joiden on käsiteltävä niitä, jotta voimme täyttää ilmoitetut velvoitteemme.

Tietosuojavaltuutettu on vastuussa lakien soveltamisen valvonnasta, ja jokainen, jonka mielestä jokin yritys käsittelee henkilötietoja väärin, voi jättää valituksen tietosuojavaltuutetulle.