Kaikki kortit hääjuhlaanne

 

InbjudningskortHääkutsut

Hääkutsut ovat viesti vieraillenne tulevasta tärkeästä juhlasta. Kutsut kannattaa tilata hyvissä ajoin ja varsinkin kesän juhliin postittaakin 6-8 viikkoa ennen juhlia. Vastauspyyntöä pyydetään useimmiten n. 2 viikkoa ennen hääpäivää.

Monissa malleissa hääkutsun kanteen voidaan painaa hääparin nimet ja hääpäivä, joko normaalilla mattapainatuksella tai kiiltävällä folioinnilla. Erilaisia valmiita kansipainatuksia löydätte täältä. Kortin sisäsivulle tai erilliselle sisälehdelle tulee itse kutsuteksti. Ideoita teksteihin löydätte täältä. Lisää tietoa erilaisista painatuksista löydätte painatustiedoista.

Jos tahdotte hääkutsuun esim. kaksi kieltä tai vaikka oman runon, pätkän laulun sanoja, parhaiten siihen sopivat kortit, joissa on runsaasti tilaa, esim. kortit joissa on sisälehti. Tällöin runolle tai toiselle kielelle on hyvin tilaa sisälehden aukeaman vasemmalla sivulla ja kutsuteksti painetaan oikealle sivulle.

Taitettavien korttien koot on kuvastossa ilmoitettu taitettuina. Kortit toimitetaan tehtaalta taittamattomina, mahdolliset nauhat ym. pakattuna erikseen, jotta ne säilyisivät kuljetuksessa kauniina.


Täältä löydät kaikki ihanat hääkutsut.
Save-the-date

Save-the-date

Kun hääpäivä on päätetty, on aika kertoa se vieraille. Save the date -kortti lähetetään vieraille 4-12 kuukautta ennen hääpäivää. Kun hääpäivänne on vierailla tiedossa hyvissä ajoin, teidän häissänne juhlii kanssanne mahdollisimman moni ystävistänne ja sukulaisistanne. Koska hääjuhlat usein ajoitetaan vilkkaille kesäkuukausille, on tärkeää, että vieraan-ne tietävät juhlastanne ajoissa. Näin ei tule harmillisia peruutuksia joko häiden tai vieraiden kauan odottaman lomamatkan suhteen! Ja iloinen juhlamieli säilyy kaikilla, eikä kukaan joudu maksamaan tyhjistä tuoleista hääjuhlassa tai lomamatkojen peruutusmaksuja. 
Ideoita save the date -teksteihin löydätte täältä.

Täältä voit tutustua save the date -kortteihimme.

Informationskort

Infokortti

Infokortti on loistava paikka kertoa erilaisia käytännön asioita vieraillenne, kuten esim. ajo-ohjeita kirkolle ja juhlapaikalle, majoitusvaihtoehtoja tai ruokavaliojärjestelyjä. Siinä voi myös kätevästi kertoa mahdollisesta juhlapaikalle järjestetystä lastenhoidosta tai toisinpäin, toiveesta juhlia vain aikuisten kesken. Sähköisen lahjalistan tai rahatoiveen voi myös liittää infokorttiin. Infokortissa kaikki tärkeät asiat ovat siis yhdessä paikassa siistillä ja tyylikkäällä tavalla. Jos teillä on paljon tekstiä, voidaan infokorttiin painaa tekstiä kahdelle puolelle, esim. toiselle puolelle kartta ja toiselle puolelle muut käytännön ohjeet.

Täältä löydät kaikki infokortit.

Svarskort

Vastauskortti

Jotta kenenkään ei tarvitsisi päivystää puhelimen ääressä, voi kutsun mukana lähettää vieraille valmiin vastauskortin. Silloin vieraat ilmoittautuvat lähettämällä vastauskortin takaisin teille mukana tulleella kirjekuorella. Vastauskortin hintaan kuuluu sekä kortti että kirjekuori. Vastauskortissa voitte myös kysyä vierailta esim. musiikki- tai ruokatoiveita, tarvitaanko lapsille erikseen syöttötuolia jne. Näin vieraanne varmasti viihtyvät vieläkin paremmin teidän juhlassanne, kun heidän toiveitaan on kysytty. 

Täältä löydät kaikki erilaiset vastauskortit.
Vigselprogram

Kirkko-ohjelma

Kukahan lauloi kirkossa hääparille? Miten kuuluvatkaan sanat virteen Soi kunniaksi Luojan? Entä kuka olikaan heidän vihkipappinsa? Ohjelmasta vieraat löytävät tiedot vihkitilaisuuden kulusta. Siitä jää toki myös kaunis muisto vieraillenne. Kirkko-ohjelman kanteen voidaan painaa esim. hääparin nimet, hääpäivä ja kirkko. Itse ohjelmateksti painetaan sisälehdelle, joka liimataan tai liitetään korttiin nauhalla. Kirkko- ohjelman hintaan kuuluu kortti, sisälehti ja kulta-tai hopeakuminauha, ellei tuotteen kohdalla mainita muuta.

Täältä löytyvät kirkko-ohjelmakortit.

Hääohjelma

Hääohjelma

Hääohjelmasta vieraat löytävät tiedot häätilaisuuden kulusta. Sen kanteen voidaan painaa esim. hääparin nimet ja hääpäivä. Itse ohjelmateksti painetaan sisälehdelle, joka liimataan tai liitetään korttiin nauhalla. Taitetun kortin väliin on helppo lisätä sisälehtiä, kortti on joitakin millejä A4 kokoa isompi ja A4 paperi taitettuna sopii mainiosti sisälehdeksi. Lisäämällä sisälehtiä, voitte tehdä ohjelmaan laulujen sanoja yhteislaulua varten tai ehkä suositun vieraiden esittelyn.

Hääohjelma kortit löydät täältä.

Placeringskort

Paikkakortti

Paikkakortti on kaunis ja käytännöllinen koriste hääkattaukseen. Kortista riippuen voitte tilata paikkakortit painatuksella tai ilman. Paikkakorttien painatushintaan kuuluu sekä hääparin nimien että kuvion painaminen. Kuviovaihtoehdot löydätte täältä. Nimikointi -kohdassa kerrotaan vaihtoehdosta painattaa vieraiden nimet paikkakortteihin.

Kaikki ihanat paikkakortit löytyvät täältä.

Menu

Menukortti

Menukortissa kerrotaan vieraille juhlan ruokavalikoimasta. Vieraiden on helppo miettiä, mikä erityisesti maistuisi tai onko pöydässä joku ruoka, jota ko. vieras ei voi syödä. Menukortti viimeistelee kattauksen ja siitä jää hieno muisto hääjuhlastanne. Menukorttina käytetään usein kutsukortin pohjaa ja se sisältää samat lisätarvikkeet (esim. sisälehti, nauha) kuin kutsut. 

Menukortit löydät täältä.

Servetter

Servetit

Painetuilla serveteillä on helppo viimeistellä juhlakattaus ja tuoda väriä juhlatilaan. Servettien painatushintaan kuuluu hääparin nimien, hääpäivä ja kuvion painaminen. Voitte toki nimien ja päivämäärän sijaan painattaa servetteihin lyhyen kivan tekstin viestiksi vieraille. Valikoimistamme  löytyy myös servettien väripainatus. Serveteistä voit tilata veloituksetta värimallin sähköpostilla malliosastoltamme. Kattauksen viimeistelyssä voi käyttää myös painettuja servettirenkaita tai kortteja servettien ympärillä.

Kaikki herkulliset servettivärit löytyvät täältä.

Fototackkort

Kiitoskortti

Voitte tilata kiitoskortin valokuvakehyksellä tai liimata valokuvan suoraan korttiin. Moniin kuvaston kortteihin on tilattavissa myös valokuvakehys. Voitte tilata kortit valmiina, painettuina ja valokuvakehykset liimattuina tai kirjoittaa kortit ja liimata niihin kehykset itse. Valokuvakehyksen kokovaihtoehdot löytyvät ko. kiitoskortin kohdalta nettikaupasta. Tuotteen “kiitoskortti kehyksellä” hintaan kuuluu kortti ja kehys liimaamattomina. Jos haluatte kehyksen liimattuna, liimauksen hinta on 0,25 / kortti.

Valikoimistamme löytyy myös kiitokortteja, joihin voidaan valokuva painaa suoraan korttiin. Tosi suosittuja ovat nykyään myös kortit, joihin painetaan useampi erilainen fiiliskuva hääjuhlasta. Halutessanne tällaisen kortin, ottakaa yhteys asiakaspalveluumme 02-230 6000 ja lähettäkää kuvanne tarkistusta varten now.forever@calligraphen

Katso kiitoskortit täältä.

kirjekuorien nimikointi

Vieraiden nimien ja osoitteiden painatus kirjekuoriin

Hääkutsu on arvopostia, joten kirjekuori kannattaa viimeistellä kauniilla postimerkillä, sinetillä ja vieraiden osoitetietojen nimikoinnilla. Tilatessanne nimikoinnin kuoriin saatte nimet ja osoitetiedot niihin valmiiksi painettuna. Lopputulos on siisti ja tyylikäs, kun vieraan nimi on painettuna kuorissa samalla tekstityylillä ja värillä kuin hääkutsussa. Kuoriin voidaan painaa myös lähettäjän tiedoilla, jolloin ei yksikään hääkutsu katoa matkalla esim. vanhentuneen osoitteen takia vaan palautuu lähettäjälle.

Sinetit, etiketit ja kirjekuorien vuoraukset

Erilaisilla sineteillä ja etiketeillä voi helposti viimeistellä kirjekuoren käyttämällä niitä sulkijoina tai kuoren etupuolella koristeena. Niitä voi käyttää myös karkkirasioiden ja -pussien, paikkakorttien, menun sekä ohjelmien koristeena. Ja painatuksissa löytyy paljon ihania vaihtoehtoja! Kirjekuoren voi viimeistellä myös kutsun tyyliin sopivilla vuorauksilla.

Katso täältä kaikki erilaiset sinetit.
Kurkkaa erilaiset kirjekuorien vuoraukset.

Tryckta gästnamn

Vieraan nimen painaminen kortteihin - nimikointi

Voitte tilata nimikoinnin kortteihin tai kirjekuoriin. Lopputulos on siisti ja tyylikäs ja hyvin henlökohtainen, kun vieraan nimi on painettu kortteihin. 

Lisää tietoa nimikoinnista löydät täältä.