SUURIN TUOTEVALIKOIMA

 YKSILÖLLISTÄ PAINATUSTA

 HÄÄASIANTUNTEMUSTA YLI 15 V.

 TILAA TURVALLISESTI

 MALLEJA KOTIIN VELOITUKSETTANow & Forever oli meidän valintamme.

Aidot hääparit häähumussa.


Now & Forever oli  meidän valintamme.

Kuvia ja ideoita todellisista ristiäisistä.


Now & Forever oli meidän valintamme.

Blondibellan syntymäpäivät.


Now & Forever oli meidän valintamme.

Marcon valmistujaiset.

Calligraphen häämaailma tarjoaa

Suomen suuri häätarvikkeiden valikoima

Calligraphen Oy on tällä hetkellä Suomen suurin hääkutsujen, hääkorttien ja häätarvikkeiden toimittaja. 

Valikoimistamme löytyvät kaikki hääjuhlassa tarvittavat kortit, kuten hääkutsut, save the date -kortit, infokortit, vastauskortit, menut, ohjelmat, paikka- ja kiitoskortit. 

Sen lisäksi tarjoamme suuren valikoiman erilaisia hääsomisteita, kuten esim. kakkukoristeita, karkkeja- ja rasioita karkkibaariin, morsiuspikareita, erilaisia nauhoja koristeluun, painettuja servettejä, kiitoslahjoja, auton koristelusettejä ja paljon erilaisia somisteita itse juhlapaikan koristeluun.

Asiakaspalvelumme on täällä teitä varten ja auttaa puhelimitse 02-230 6000 tai sähköpostilla now.forever@calligraphen.fiYksilölliset painatukset - persoonalliset hääkutsut

Kirjapainomme on erikoistunut erilaisiin painotekniikoihin, kuten esim. mattapainatuksiin eri väreillä, kiiltäviin foliopainatuksiin, sekä kuva- sekä kohopainatuksiin. 

Näiden avulla voitte suunnitella ja toteuttaa yksilöllisen ilmeen teidän kutsukortteihinne. Meiltä löydätte myös paljon erilaisia hääkutsutekstejä sekä vinkkejä ja ohjeita tekstinasetteluun kutsutekstejä suunnitellessanne. 

Olemme täyden palvelun painotalo valmiina auttamaan teitä hääkutsujen ja muiden hääkorttien suunnittelussa!Hääasiantuntemusta jo yli 15 vuoden kokemuksella

Olemme toimineet yli 15 vuotta suomalaisilla häämarkkinoilla. Vastuullisena tavarantoimittajana ymmärrämme hääparien erilaisia tarpeita ja haluamme auttaa teitä tekemään hääpäivästänne unelmienne päivän.
Tilaa turvallisesti

Tuotteiden tilaaminen, asiointi asiakaspalvelumme kanssa, tuotteiden vaihtaminen sekä palauttaminen on helppoa ja turvallista. Kaikilla nimikoimattomilla tuotteilla on myös 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voitte palauttaa paketin asiakaspalautuksena postiin, jolloin me maksamme postikulut.
Lähetämme malleja veloituksetta


Lähetämme veloituksetta kortti- ja värimalleja tuotteista mielellämme, jotta voitte etukäteen varmistaa juuri teille sopivat sävyt ja materiaalit. Voitte pyytää malleja myös matta- ja foliopainoväreistä. Toimitamme tuotenäytteitä koko Suomeen. Jos asut ulkomailla, voit tilata näytteet tai tuotteita esim. ystäväsi tai perheesi osoitteeseen Suomessa

Tuotteiden toimittaminen

Tuotteet toimitetaan tehtaalta heti, kun lähetys kokonaisuudessaan on valmis. Toimitamme tuotteita koko Suomeen. Jos asut ulkomailla, voit tilata tuotteita esim. ystäväsi tai perheesi osoitteeseen Suomessa.