Tuotteiden palautus


Me toivomme aina, että olisit tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, mutta aina tuote ei välttämättä ole odotuksiesi mukainen.
Calligraphen Oy antaakin tuotteille, lukuunottamatta outlet tuotteita, 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Tuotteiden tulee olla palautettaessa virheettömiä ja käyttämättömiä. Hyvitämme tuotteiden hinnan takaisin sinulle, kun olemme vastaanottaneet ja hyväksyneet palautuksesi.

Emme hyvitä tuotteita, jotka eivät ole uudelleen myytävässä kunnossa ja asiakas vastaa itse mahdollisista palautuskustannuksista.

Tässä hiukan ohjeita tuotteiden palautukseen:
1. Ota yhteyttä asiakaspalveluun 02-230 6000 tai sähköpostilla now.forever@calligraphen.fi ja pyydä itsellesi palautuslappu.
2. Pakkaa huolellisesti tuotteet, jotka haluat palauttaa - mielellään alkuperäiseen kuljetuspakkaukseen.
3. Laita pakkauksen päälle meiltä saamasi palautuslappu.
4. Palauta pakkaus lähimpään Postin toimipaikkaan.

Säilytä palautustositteen (kuitti palautuksesta), kunnes olemme käsitelleet palautuksesi. Vastaanotettuamme ja käsiteltyämme palautuksesi, saat vahvistusviestin sähköpostilla ja palautamme maksusi (pois lukien alkuperäiset toimituskulut). Jos sinulla on kysyttävää palautuksesta, ole yhteydessä meihin.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.


Jos sinulla on kysymyksiä koskien verkkokaupan toimitusta tai palautusta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse now.forever@calligraphen.fi tai puhelimitse 02-230 6000.

Tuotteet tulee palauttaa alla olevaan osoitteeseen:
Calligraphen Oy
Yrttipellontie 1
90230 Oulu

Sähköposti: now.forever@calligraphen.fi
Puhelin: 02-230 6000


YLEISET EHDOT

Calligraphen Oy ei voi taata verkkokaupassa näkyvien värien tarkkaa ulkonäköä todellisuudessa. Värit voivat heijastua eri tavoin riippuen näyttösi ja tietokoneesi asetuksista ja ne saattavat näyttää erilaisilta kodissasi.


Palautusosoite:
Calligraphen Oy
Yrttipellontie 1
90230 OULU