viirinauha, just, married, pitsi, häät, viiri, vintage, style, nature
viirinauha, just, married, pitsi, häät, viiri, vintage, style, nature

Viiri, vintage style viiri / kirjain

€3.30
Arvosana Viiri, vintage style <bt> viiri / kirjain ryhmässä Häät / Hääsomisteet / Viirinauhat @ Calligraphen Oy
Määrä:
Viireillä saatte helposti väriä juhlatilaanne tai voitte opastaa vieraita vaikkapa karkkibaarin ääreen. Yhteen viiriin on painettu aina yksi kirjain ja kirjaimet yhdistämällä voitte kirjoittaa ihan mitä tahdotte teidän viirinauhaanne! Yhteen viiriin on painettu aina yksi kirjain, joten tilatkaa niin monta viiriä kuin tekstissänne on kirjaimia. Eli jos tahdotte esim. Just Married -tekstin, tilatkaa 11 viiriä.

Tässä viirimallissa on kaksi eri värivaihtoehtoa; vintage matta hopea, joihin kirjain painetaan tummanharmaalla ja vintage matta kulta, johon kirjain painetaan ruskealla. Värin lisäksi voitte valita kirjaimen tekstityypin.

Viirin materiaali on valkoista 230g paperia ja on painatus yhdellä puolella. Viirit mitat ovat 19,6 cm (leveys ylhäällä) x 23 cm (korkeus). Viireissä on valmiit reiät viirinauhan pujotusta varten ja viirit irrotetaan paperista katkoviivan kohdalta. Viireihin on saatavana myös useaa eriväristä Viirinauhaa, jonka avulla saatte kokonaisuudesta juuri teidän sävyihinne sopivan.

Yhteen viiriin on painettu aina yksi kirjain, joten tilatkaa niin monta viiriä kuin tekstissänne on kirjaimia.
Lue lisää täältä
  • Teksti
  • Tekstityyppi viiri
  • Näytä
  • Valitse viirin väri
  • Näytä
Säästä suosikkeihin