Hääkutsu Kutsukortti Häät Kutsu Hääkortti, taskukortti, korttitasku, vanilja
Hääkutsu Kutsukortti Häät Kutsu Hääkortti, taskukortti, korttitasku, vanilja

Luxury, vanilja hääkutsu

€5.07 / €2.66
Arvosana Luxury, vanilja hääkutsu ryhmässä Häät / Hääkortti kokonaisuudet / Fantasia, värit, vanilja metallinhohto @ Calligraphen Oy
Määrä:
Luxury -kutsukortti on taskukorttien aatelia. Sen taskukorttiosassa on upeaa kohopainatusta, joka poikkeaa kaikista muista taskukorttimalleistamme. Tähän ylelliseen korttiin voitte koota kaiken hääinfon tyylikkääksi kokonaisuudeksi vieraillenne.Väriä tähän kutsuun saatte käyttämällä erivärisiä mattapainatuksia sisälehdissä. Upea lopputulos saadaan myös, kun tekstit painetaan kiiltävällä foliopainatuksella.

Suurempaan sisälehteen, jossa on upeat koristekuvio painatukset valmiina, voitte painattaa kutsutekstin. Pienempi sisälehti soveltuu mainiosti erilaisen hääinfon antamiseen vieraille. Se on oiva paikka kertoa majoitusvaihtoehdoista, pukeutumisohjeista, ruoka-valiopyynnöistä tai vaikkapa lahjatoiveista.

Luxury korttitaskun koko on 140 x 198 mm. Hintaan kuuluu korttitasku ja 2 vaniljaa sisälehteä. Valitkaa haluatko kortit koottuna (kokoamisessa sisälehti 1 liimataan paikoilleen ja sisälehti 2 laitetaan valmiiksi taskuun) vai kokoamattomana. Ellet valitse kumpaakaan, kortit toimitetaan kokoamattomana.

Korttiin voi ostaa lisäksi 3. sisälehden, jos tarvitsette lisää tilaa hääinfolle.Korttia voi tilata painettuna tai ilman tekstejä.

Mainitkaa kutsuteksti laatikossa haluatteko kutsutekstin asettelun sisälehdelle vaakaan vai pystyyn, mikäli tilaatte kortit painettuina. Sisälehti 1 laatikkoon tulee kutsuteksti ja sisälehti 2 laatikkoon infoteksti. Infotekstissä käytetään samoja fontteja kuin valitsemassanne kutsutekstin asettelussa. Jos tahdotte vaihtaa asettelun fontteja, laittakaa siitä merkintä sulkuihin kutsutekstin jälkeen.

Tähän korttiin on tilattavissa myös kirjekuoria.
Korttia voi tilata painettuna tai ilman tekstejä.
Lue lisää täältä

Hääkutsu

Luxury, vanilja kutsukortti
2.66

Valitse painatus, kutsu ja sisälehti 2

Ei valittu
€0
Kyllä kiitos, haluan samanlaisen asettelun samoilla painoväreillä kuin kuvassa.
€75
Kutsuteksti asettelulla
€89.70

Vieraiden nimien painatus kortteihin

Ei valittu
€0
Nimikointi, vieraiden nimien painaminen
€59

Valitse sisälehti 3 ja painatus

Ei valittu
€0
€0.77

Valitse sisäsivujen kiinnitys

Ei valittu
€0
Korttien kokoaminen
€0.78

Valitse kuori ja painatukset

Ei valittu
€0
Kuori 579OUT, vanilja
0.59
space
Valitse painatus, kutsu ja sisälehti 2:

space
Vieraiden nimien painatus kortteihin:

space
Valitse sisälehti 3 ja painatus:

space
Valitse sisäsivujen kiinnitys:

space
Valitse kuori ja painatukset:

space
Lkm:

Säästä suosikkeihin