Hääkutsu Kutsukortti Häät Kutsu Hääkortti
taskukortti, korttitasku, hääkutsu, kutsu, painetut, häät, info, ruskea

Cosmopolitan, hääkutsu metallinhohto espresso

€1.90
Arvosana Cosmopolitan, hääkutsu  metallinhohto espresso ryhmässä Häät / Valittu sarja / Fantasia, värit, espresso metallinhohto @ Calligraphen Oy
Määrä:
Cosmopolitan korttisarjan tyylikkäät kortit ovan uudenlaisia neliönmallisia taskukortteja. Tässä korttikokonaisuudessa kaikki hääjuhlan tärkeät kortit ovat yhdessä tyylikkäässä taskukortissa.

Metallinhohto espresso Cosmopolitan on ylellinen metallinhohtoinen taskukortti, jossa kaikki hääinfo kulkee vieraillenne tyylikkäästi.

Suurempaan sisälehteen (sisälehti 1) voitte painattaa kutsutekstin. Keskikokoinen sisälehti (sisälehti 2) soveltuu mainiosti erilaisen hääinfon antamiseen vieraille. Se on oiva paikka kertoa majoitusvaihtoehdoista, pukeutumisohjeista, ruoka-valiopyynnöistä, lahjatoiveista ja johon voitte painattaa vaikkapa kartan ja ajo-ohjeita juhlapaikalle. Tai miten tahdottekaan käyttää kortit, valita on teidän! Ja mikä parasta, voitte rakentaa teille sopivan yksilöllisen kokonaisuuden valitsemalla yhden tai useamman kortin tarpeen mukaan juuri niillä väreillä kuin te tahdotte!

Fantasia taskukortin koko on 160 x 160 mm. Hintaan kuuluu taskukortti ja 2 sisälehteä. Ison sisälehden koko on 159x 159mm ja infokortin koko 124 x 107 mm.

Alasvetovalikossa pääset valitsemaan, haluatko kortit koottuna (kokoamisessa sisälehti 1 liimataan paikoilleen ja sisälehti 2 laitetaan valmiiksi taskuun) vai kokoamattomana. Ellet valitse kumpaakaan, kortit toimitetaan kokoamattomana.

Korttia voi tilata painettuna tai ilman tekstejä.

Osassa tämän sarjan kortteja voidaan käyttää myös kahta painoväriä tai erilaisia kuvioita. Merkitse tällöin haluamasi painovärit tai kuvio sulkuihin kutsutekstin perään. 


Lue lisää täältä

Tuote

Fantasia taskukortti, metallinhohto espresso, Cosmopolitan
€1.90

Sisäsivun painatus

Ei valittu
Kyllä kiitos, haluan samanlaisen asettelun samoilla painoväreillä kuin kuvassa.
€59
Sisälehtien painatus
€59

Valitse korttien nimikointi

Ei valittu
Nimikointi, vieraiden nimien painaminen
€49

Valitse korttien kokoaminen

Ei valittu
Korttien kokoaminen
€0.80

Kuori ja painatukset

Ei valittu
Kuori 34, vanilja
alk. €0.45
Kuori 30, valkoinen
alk. €0.45
space
Sisäsivun painatus:

space
Valitse korttien nimikointi:

space
Valitse korttien kokoaminen:

space
Kuori ja painatukset:

space
Lkm:

Säästä suosikkeihin