Jos tekstiä on paljon, kannattaa teksti jakaa kahteen osaa ja painattaa osa tekstistä kortin toiselle puolelle, kortin taakse. Jos tahdotte kortteihin kuvan tai kartan, lähettäkää materiaali meille sähköisessä muodossa tarkistusta varten now.forever@calligraphen.fi. Joskus on itse vaikea nähdä kuinka paljon tekstiä kortille mahtuukaan, joten jos epäilet että mahtuuko teksti yhdelle puolelle, voit laittaa viestiä tekstin perään latomoon. Toki graafikot tarkistavat puolestanne, että tekstiä ei tule liikaa tai tekstikoko ei mene liian pieneksi (=hankala lukea) ja me soitamme teille asiasta. Voimme sitten yhdessä miettiä lyhennetäänkö tekstiä vai painetaanko se kaksipuoleisesti.

Kirjoita teksti tekstiruutuun, valitse tekstityyppi ja tekstin painoväri sekä kirjoita tekstinne tekstilaatikkoon. Latomossamme teksti asetellaan mahdollisimman kauniisti kortin kokoon ja tekstimäärään nähden, teidän ei tarvitse huolehtia asettelusta. Tekstiä kirjoittaessanne kirjoittakaa teksti isoilla ja pienillä kirjaimilla - älkää käyttäkö vain isoja kirjaimia. 

Lisäohjeita latomoon voitte laittaa "Tähän voitte antaa lisäohjeita meille" ruutuun.

Hintaan kuuluu kaikkien näiden korttien painatus yhteensä.

Kassalta voitte erikseen tilata oikovedoksen (hinta 10 euroa), jolloin saatte tekstistänne vedoksen sähköisessä muodossa sähköpostiine vielä tarkistettavaksi. Siihen voitte sitten tehdä korjauksia ja muokkauksia veloituksetta.