Kutsuteksti asettelulla, baby

Kun valitsette "kutsuteksti asettelulla, baby", teidän tekstinne asetellaan jollain valmiilla asettelulla kutsukortille. Alasvetovalikosta painatuksen kohtalta (avautuu kun valitsette painatuksen) näette kaikki erilaiset valmiit asettelut, joista voitte valita teille mieluisimman. Teidän tekstinne sitten asetellaan mahdollisimman samalla tavalla kutsullenne asetteluun kuuluvilla tekstityypeillä. Teidän ei siis erikseen tarvitse valita tekstityyppiä. Valitkaa vain kutsutekstin painoväri. Jos tahdotte tehdä muutoksia asetteluun, laittakaa viestiä latomoon sulkuihin kutsutekstin perään.

Jos tahdotte ihan samanlaisen painatuksen kuin nettikaupan kuvassa, kirjoittakaa tekstin perään sulkuihin viesti siitä. Silloin latomomme asettelee tekstin samalla tavalla kuin kuvassa. Teidän tarvitsee silloin valita vain painoväri tekstille. 

Teidän ei tarvitse asetella tekstiä tekstiruutun, graafikkomme tekee sen teidän puolestanne. Tekstiä kirjoittaessanne kirjoittakaa teksti isoilla ja pienillä kirjaimilla - älkää käyttökö vain isoja kirjaimia. 

Hintaan kuuluu kaikkien näiden korttien painatus yhteensä. 

Kassalta voitte erikseen tilata oikovedoksen (hinta 10 euroa), jolloin saatte tekstistänne vedoksen sähköisessä muodossa sähköpostiinne vielä tarkistettavaksi. Siihen voitte sitten tehdä korjauksia ja muokkauksia veloituksetta.