Kiitostekstin mattapainatus

Kun valitsette kiitostekstin mattapainatuksen, teksti asetellaan teidän valitsemalla tekstityypillä kortille. Jos tahdotte käyttää kahta erilaista tekstityyppiä, laittakaa tekstiruutuun tekstin jälkeen sulkuihin siitä ohjeita latomolle. Tekstityyppivalikosta voitte valita vain yhden fontin (yleensä siitä valitaan se tekstityyppi mitä käytetään suurimmassa osassa tekstiä), mutta toki kiitoskortteihin voidaan käyttää kahta erilaista tekstityyppiä tekstin elävoittämiseksi. Voitte valita lisäksi veloituksetta valmiita kuvioitamme tekstin koristeeksi, laittakaa niistäkin erikseen merkintä sulkuihin. Valitkaa lisäksi kiitostekstin painoväri värivalikosta.

Jos tahdotte ihan samanlaisen painatuksen kuin nettikaupan kuvassa, kirjoittakaa tekstin perään sulkuihin viesti siitä. Silloin latomomme asettelee tekstin samalla tavalla kuin kuvassa. Teidän tarvitsee silloin valita vain painoväri tekstille.

Teidän ei tarvitse asetella tekstiä tekstiruutuun, graafikkomme tekee sen teidän puolestanne. 

Hintaan kuuluu kaikkien näiden korttien painatus yhteensä. 

Kassalta voitte erikseen tilata oikovedoksen (hinta 10 euroa), jolloin saatte tekstistänne vedoksen joko sähköisessä muodossa tai paperilla postissa vielä tarkistettavaksi. Siihen voitte sitten tehdä korjauksia ja muokkauksia veloituksetta.