Paikkakorttien mattapainatus

Kun valitsette paikkakorttien mattapainatuksen, teksti asetellaan teidän valitsemalla tekstityypillä paikkakortille. Jos tahdotte käyttää kahta erilaista tekstityyppiä, laittakaa tekstin jälkeen sulkuihin siitä ohjeita latomolle. Tekstityyppivalikosta voitte valita vain yhden fontin (yleensä siitä valitaan se tekstityyppi mitä käytetään suurimmassa osassa tekstiä), mutta toki paikkakortteihin voidaan käyttää kahta erilaista tekstityyppiä tekstin elävoittämiseksi. Valitkaa lisäksi tekstin painoväri värivalikosta.

Jos tahdotte ihan samanlaisen painatuksen kuin nettikaupan kuvassa, kirjoittakaa tekstin perään sulkuihin viesti siitä. Silloin latomomme asettelee tekstin samalla tavalla kuin kuvassa. Teidän tarvitsee silloin valita vain painoväri tekstille. Tekstiä kirjoittaessanne kirjoittakaa teksti isoilla ja pienillä kirjaimilla - älkää käyttäkö vain isoja kirjaimia. 

Teidän ei tarvitse asetella tekstiä tekstiruutuun, graafikkomme tekee sen teidän puolestanne. 

Hintaan kuuluu kaikkien näiden korttien painatus yhteensä. 

Kassalta voitte erikseen tilata oikovedoksen (hinta 10 euroa), jolloin saatte tekstistänne vedoksen sähköisessä muodossa sähköpostiinne tarkistettavaksi. Siihen voitte sitten tehdä korjauksia ja muokkauksia veloituksetta.