Kun valitsette kannen tekstin folioinnin tekstityypillä, teksti asetellaan latomossamme teidän valitsemalla tekstityypillä kortin kanteen. Jos tahdotte käyttää kahta erilaista tekstityyppiä, laittakaa kansitekstin jälkeen sulkuihin siitä ohjeita latomolle. Tekstityyppivalikosta voitte valita vain yhden fontin, mutta toki kansipainatuksiinkin voidaan käyttää kahta erilaista tekstityyppiä tekstin elävoittämiseksi. Voitte valita lisäksi veloituksetta valmiita kuvioitamme tekstin koristeeksi (kaikki erilaiset valmiit kuviot löydätte painatustiedoista), laittakaa niistäkin erikseen merkintä sulkuihin. Valitkaa lisäksi kansitekstin folioväri värivalikosta. Foliopainatuksessa käytetään kiiltäviä foliovärejä ja siinä väri sulatetaan kiinni kortin pintaan uniikin, teille tehdyn painolaatan avulla. Lopputulos on näyttävä ja upea.

Teidän ei tarvitse asetella tekstiä tekstiruutuun, graafikkomme tekee sen teidän puolestanne. Tekstiä kirjoittaessanne kirjoittakaa teksti isoilla ja pienillä kirjaimilla - älkää käyttäkö vain isoja kirjaimia. 

Hintaan kuuluu kaikkien näiden korttien painatus yhteensä. 

Kassalta voitte erikseen tilata oikovedoksen (hinta 10 euroa), jolloin saatte tekstistänne vedoksen joko sähköisessä muodossa tai paperilla postissa vielä tarkistettavaksi. Siihen voitte sitten tehdä korjauksia ja muokkauksia veloituksetta.