Kun valitsette "kansiteksti asettelulla", teidän tekstinne asetellaan jollain valmiilla asettelulla hääkutsun kanteen. Alasvetovalikosta näette kaikki erilaiset valmiit asettelut, joista voitte valita teille mieluisimman. Teidän tekstinne sitten asetellaan mahdollisimman samalla tavalla hääkutsulle asetteluun kuuluvilla tekstityypeillä. Teidän ei siis erikseen tarvitse valita tekstityyppiä. Valitkaa vain tekstin foliovväri. Jos tahdotte tehdä muutoksia asetteluun, laittakaa viestiä latomoon sulkuihin kutsutekstin perään. Foliopainatuksessa käytetään kiiltäviä foliovärejä ja siinä väri sulatetaan kiinni kortin pintaan uniikin, teille tehdyn painolaatan avulla. Lopputulos on näyttävä ja upea.

Teidän ei tarvitse asetella tekstiä tekstiruutun, graafikkomme tekee sen teidän puolestanne. 

Jos tahdotte ihan samanlaisen painatuksen kuin nettikaupan kuvassa, kirjoittakaa tekstin perään sulkuihin viesti siitä. Silloin latomomme asettelee tekstin samalla tavalla kuin kuvassa. Teidän tarvitsee silloin valita vain painoväri tekstille. Tekstiä kirjoittaessanne kirjoittakaa teksti isoilla ja pienillä kirjaimilla - älkää käyttäkö vain isoja kirjaimia. 


Hintaan kuuluu kaikkien näiden korttien painatus yhteensä. 

Kassalta voitte erikseen tilata oikovedoksen (hinta 10 euroa), jolloin saatte tekstistänne vedoksen sähköisessä muodossa sähköpostiinne vielä tarkistettavaksi. Siihen voitte sitten tehdä korjauksia ja muokkauksia veloituksetta.