Kun valitsette kansitekstin mattapainatuksen, teksti asetellaan latomossamme teidän valitsemalla tekstityypillä kortin kanteen. Jos tahdotte käyttää kahta erilaista tekstityyppiä, laittakaa kansitekstin jälkeen sulkuihin siitä ohjeita latomolle. Tekstityyppivalikosta voitte valita vain yhden fontin, mutta toki kansipainatuksiinkin voidaan käyttää kahta erilaista tekstityyppiä tekstin elävoittämiseksi. Voitte valita lisäksi veloituksetta valmiita kuvioitamme tekstin koristeeksi, laittakaa niistäkin erikseen merkintä sulkuihin. Valitkaa lisäksi kansitekstin painoväri värivalikosta.


Teidän ei tarvitse asetella tekstiä tekstiruutuun, graafikkomme tekee sen teidän puolestanne. 

Jos tahdotte ihan samanlaisen painatuksen kuin nettikaupan kuvassa, kirjoittakaa tekstin perään sulkuihin viesti siitä. Silloin latomomme asettelee tekstin samalla tavalla kuin kuvassa. Teidän tarvitsee silloin valita vain painoväri tekstille. Tekstiä kirjoittaessanne kirjoittakaa teksti isoilla ja pienillä kirjaimilla - älkää käyttäkö vain isoja kirjaimia. 


Hintaan kuuluu kaikkien näiden korttien painatus yhteensä. 

Kassalta voitte erikseen tilata oikovedoksen (hinta 10 euroa), jolloin saatte tekstistänne vedoksen sähköisessä muodossa sähköpostiinne tarkistettavaksi. Siihen voitte sitten tehdä korjauksia ja muokkauksia veloituksetta.