Kun valitsette "menuteksti asettelulla, mattaväri", teidän tekstinne asetellaan jollain valmiilla asettelulla menukortille. Alasvetovalikosta näette kaikki erilaiset valmiit asettelut, joista voitte valita teille mieluisimman. Teidän tekstinne sitten asetellaan mahdollisimman samalla tavalla teidän kortille asetteluun kuuluvilla tekstityypeillä. Teidän ei siis erikseen tarvitse valita tekstityyppiä eikä huolehtia tekstinasettelusta. Valitkaa vain kutsutekstin painoväri. Jos tahdotte tehdä muutoksia asetteluun, laittakaa viestiä latomoon sulkuihin kutsutekstin perään.

Teidän ei tarvitse asetella tekstiä tekstiruutun, graafikkomme tekee sen teidän puolestanne.

Jos tahdotte ihan samanlaisen painatuksen kuin nettikaupan kuvassa, kirjoittakaa tekstin perään sulkuihin viesti siitä. Silloin latomomme asettelee tekstin samalla tavalla kuin kuvassa. Teidän tarvitsee silloin valita vain painoväri tekstille. Meillä mikään teksti ei mene suoraan koneelta koneella, vaan aina joku ihminen käsittelee tilauksen:). Joten sinne voi huoletta kirjoittaa terveisiä ja ohjeita vapaamuotoisesti tekstin loppuun:) Tekstiä kirjoittaessanne kirjoittakaa teksti isoilla ja pienillä kirjaimilla - älkää käyttäkö vain isoja kirjaimia. 

Hintaan kuuluu kaikkien näiden korttien painatus yhteensä.

Kassalta voitte erikseen tilata oikovedoksen (hinta 10 euroa), jolloin saatte tekstistänne vedoksen sähköisessä muodossa sähköpostiinne vielä tarkistettavaksi. Siihen voitte sitten tehdä korjauksia ja muokkauksia veloituksetta.