Kun valitsette menutekstin mattapainatuksen, teksti asetellaan teidän valitsemalla tekstityypillä menukutsulle. Jos tahdotte käyttää kahta erilaista tekstityyppiä, laittakaa menutekstin jälkeen sulkuihin siitä ohjeita latomolle. Tekstityyppivalikosta voitte valita vain yhden fontin (yleensä siitä valitaan se tekstityyppi mitä käytetään suurimmassa osassa tekstiä), mutta toki menuihin voidaan käyttää kahta erilaista tekstityyppiä tekstin elävoittämiseksi. Voitte valita lisäksi veloituksetta valmiita kuvioitamme tekstin koristeeksi, laittakaa niistäkin erikseen merkintä sulkuihin. Valitkaa lisäksi tekstin painoväri värivalikosta.

Teidän ei tarvitse asetella tekstiä tekstiruutuun, graafikkomme tekee sen teidän puolestanne.

Jos tahdotte ihan samanlaisen painatuksen kuin nettikaupan kuvassa, kirjoittakaa tekstin perään sulkuihin viesti siitä. Silloin latomomme asettelee tekstin samalla tavalla kuin kuvassa. Teidän tarvitsee silloin valita vain painoväri tekstille. Meillä mikään teksti ei mene suoraan koneelta koneella, vaan aina joku ihminen käsittelee tilauksen:). Joten sinne voi huoletta kirjoittaa terveisiä ja ohjeita vapaamuotoisesti tekstin loppuun:) Tekstiä kirjoittaessanne kirjoittakaa teksti isoilla ja pienillä kirjaimilla - älkää käyttäkö vain isoja kirjaimia. 

Hintaan kuuluu kaikkien näiden korttien painatus yhteensä.

Kassalta voitte erikseen tilata oikovedoksen (hinta 10 euroa), jolloin saatte tekstistänne vedoksen sähköisessä muodossa sähköpostiinne tarkistettavaksi. Siihen voitte sitten tehdä korjauksia ja muokkauksia veloituksetta.