Jos infotekstiä on paljon tai mukana on myös esim. kartta juhlapaikalle tai kirkkoon, kannattaa infoteksti jakaa kahteen osaa ja painattaa osa tekstistä infokortin toiselle puolelle, kortin taakse. Jos tahdotte infokortteihin kuvan tai kartan, lähettäkää materiaali meille sähköisessä muodossa tarkistusta varten now.forever@calligraphen.fi. Joskus on itse vaikea nähdä kuinka paljon tekstiä kortille mahtuukaan, joten jos epäilet että mahtuuko teksti yhdelle puolelle, voit laittaa viestiä infotekstin perään latomoon. Toki graafikot tarkistavat puolestanne, että tekstiä ei tule liikaa tai tekstikoko ei mene liian pieneksi (=hankala lukea) ja me soitamme teille asiasta. Voimme sitten yhdessä miettiä lyhennetäänkö tekstiä vai painetaanko se kaksipuoleisesti.

Kirjoita teksti tekstiruutuun, valitse tekstityyppi ja tekstin painoväri sekä kirjoita infokortin tekstinne tekstilaatikkoon. Latomossamme teksti asetellaan mahdollisimman kauniisti kortin kokoon ja tekstimäärään nähden, teidän ei tarvitse huolehtia asettelusta. Tekstiä kirjoittaessanne kirjoittakaa teksti isoilla ja pienillä kirjaimilla - älkää käyttäkö vain isoja kirjaimia. 

Lisäohjeita latomoon voitte laittaa "Tähän voitte antaa lisäohjeita meille" ruutuun.

Hintaan kuuluu kaikkien näiden korttien painatus yhteensä.

Kassalta voitte erikseen tilata oikovedoksen (hinta 10 euroa), jolloin saatte tekstistänne vedoksen sähköisessä muodossa sähköpostiinne. Siihen voitte sitten tehdä korjauksia ja muokkauksia veloituksetta.