Kutsutekstin painatus

Kun valitsette kutsutekstin mattapainatuksen, teksti asetellaan teidän valitsemalla tekstityypillä tai asettelulla kutsulle ja painetaan mattavärillä. Jos tahdotte käyttää kahta erilaista tekstityyppiä, laittakaa kutsutekstin jälkeen sulkuihin siitä ohjeita latomolle. Tekstityyppivalikosta voitte valita vain yhden fontin (yleensä siitä valitaan se fontti mitä käytetään suurimmassa osassa tekstiä), mutta toki kutsuihin voidaan käyttää kahta erilaista tekstityyppiä tekstin elävoittämiseksi. Voitte valita lisäksi veloituksetta valmiita kuvioitamme tai valmiin asettelun kutsukorttiin. Kutsutekstin painoväri valitaan värivalikosta.

Voitte myös valita kutsutekstin painatuksen sekä matta- että foliovärillä. Silloin tekstin painatukseen käytetään kahta erilaista painotekniikkaa. Mattavärin lisäksi kortteihin yksitellen sulatetaan metallisen painolaatan avulla kiiltävä folioväri. Molemmat värit voitte valita itse.

Jos tahdotte ihan samanlaisen painatuksen kuin nettikaupan kuvassa, kirjoittakaa tekstin perään sulkuihin viesti siitä. Silloin graafikko asettelee tekstin samalla tavalla kuin kuvassa. Teidän tarvitsee silloin valita vain painoväri tekstille. Meillä mikään teksti ei mene suoraan koneelta koneella, meillä graafikko käsittelee tilauksen:). Joten sinne voi huoletta kirjoittaa terveisiä ja ohjeita vapaamuotoisesti tekstin loppuun graafikolle ohjeeksi:)

Teidän ei tarvitse asetella tekstiä tekstiruutuun, graafikkomme tekee sen teidän puolestanne. Tekstiä kirjoittaessanne kirjoittakaa teksti isoilla ja pienillä kirjaimilla - älkää käyttäkö vain isoja kirjaimia. 

Hintaan kuuluu kaikkien näiden korttien painatus yhteensä. 

Kassalta voitte erikseen tilata oikovedoksen (hinta 10 euroa), jolloin saatte tekstistänne vedoksen sähköisessä muodossa sähköpostiinne vielä tarkistettavaksi. Siihen voitte sitten tehdä korjauksia ja muokkauksia veloituksetta.