Kartio ohjelmakortin painatus

Kartiokortin painatushintaan kuuluu painatus kortin kaikille kolmelle sivulle. Yleensä yhdellä sivulla ovat hääparin nimet ja hääpäivä valmiilla asettelulla. Siihen voidaan lisäksi painaa joku kuvio tai vaikka teidän valokuvanne (jos tahdotte valokuvan, lähettäkää se meille sähköpostilla now.forever@calligraphen.fi tarkistusta varten) Nämä erilaiset  valmiit kuviot ja nimien valmiit asettelumallit näette painatustietojen alussa omina alasvetovalikkoina. Siitä voitte valita teille sopivat vaihtoehdot. Ellette tahdo valmiita asetteluja, teidän ei tarvitse valita mitään näistä valikoista.

Useasti sivuilla 2 ja 3 on menu sekä ohjelmateksti. Voitte kirjoittaa oman kartiokorttinne eri sivujen tekstit niille varattuihin tekstilaatikkoihin. Jos tahdotte, voitte aina laittaa lisäohjeita tekstin jälkeen sulkuihin tai erilliseen lisäohje ruutuun. Valitkaa tekstityyppiruudusta, mitä tekstityyppiä tahdotte käyttää. Painatustiedoissa on vielä erikseen mallina erilaisia valmiita menuasetteluja, voitte tahdotte käyttää niitä juuri sellaisenaan tai ottaa niistä ideoita omaan tekstiinne tai tehdä ihan oman tekstin.

Teidän ei tarvitse asetella tekstiä tekstiruutuhin, graafikkomme tekee sen teidän puolestanne. Tekstiä kirjoittaessanne kirjoittakaa teksti isoilla ja pienillä kirjaimilla - älkää käyttökö vain isoja kirjaimia. 

Hintaan kuuluu kaikkien näiden korttien painatus yhteensä. Pöytänumeroiden painatus 1,30 / kpl tilataan erikseen.

Kassalta voitte erikseen tilata oikovedoksen (hinta 10 euroa), jolloin saatte tekstistänne vedoksen sähköisessä muodossa sähköpostiinne vielä tarkistettavaksi. Siihen voitte sitten tehdä korjauksia ja muokkauksia veloituksetta.