Tilaustietoja / Ostoehdot

Aukioloajat

Olemme avoinna arkisin klo 9.00 -16.00

Yhteystietomme
Calligraphen Oy
PL 760
20101 Turku


Puh. 02-230 6000
Fax. 02-230 6010

now.forever@calligraphen.fi
www.facebook.com/nowandforeverhaat

Hinnat

Kaikki sivuillamme olevan hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. 

Yleistä

Toimitamme kuvastoja, näytteitä ja tuotteita koko Suomeen. Jos asut ulkomailla, voit tilata kuvaston, näytteet tai tuotteita esim. ystäväsi tai perheesi osoitteeseen Suomessa.

Voitte lähettää tilauksenne myös postitse, faksilla tai sähköpostilla. Tehdessänne tilauksen nettikaupassa, saatte sähköpostiinne automaattivastauksen, jolloin tiedätte, että tilauksenne on saapunut perille. Ellei sähköpostiinne tule nettikaupan automaattivahvistusta, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Mikäli joku tuote on loppunut tai viivästyy tehtaalta, otamme teihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Kortit toimitetaan tehtaalta taittamattomina, mahdolliset nauhat ym. pakattuina erikseen. Useimpia korttimalleja voitte tilata kaupasta valmiiksi koottuina.

Jos tarvitset lisää painettuja kortteja, voit tehdä lisätilauksen helposti. Ensimmäisen tilauksen tekstit löytyvät meiltä valmiina sähköisessä muodossa. Painatus- ja lähetyskulut ovat aivan samat kuin ensimmäisessä tilauksessa, koska samat työt tehdään alusta alkaen kokonaan uudelleen. Tämän vuoksi kannattaakin varalta tilata ylimääräisiä kortteja ja kuoria jo ensimmäisessä tilauksessa. Se tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin kokoaan uusi tilaus muutamasta kortista.

Latomomme ei saa omatoimisesti muuttaa teidän lähettämäänne alkuperäistä tekstiä. Joten tarkistakaa ennen tilauksen lähettämistä, että teksti on kirjoitettu oikein (sanat oikein, pisteet ja pilkut paikoillaan). Jos tilaatte tekstistä oikovedoksen, siitä näette vielä asettelun ja voitte tarkistaa tekstinne.

Oikovedos

Tilatessanne kortteja teillä on mahdollisuus tilata tekstistänne myös oikovedos ja näin varmistaa, että tekstistänne tulee teille täydellinen. Siinä teksti on ladottu A4 -paperille teidän korttipohjanne kokoon, valitsemallanne tekstityypillä ja siinä koossa kun se vedoksen hyväksyttyänne painetaan kortteihin. Voitte oikovedosvaiheessa tehdä tekstiinne vielä muutoksia, tilaus lähtee eteenpäin kirjapainolle vasta sitten, kun te hyväksytte oikovedoksen.

Oikovedos tilataan kutsutilauksen yhteydessä. Musta-valkoinen oikovedos lähetetään paperilla tai sähköpostitse (keskeneräisestä työstä ei vielä tehdä paino-originaaleja korttien painatusta varten), oikovedosprosessin hinta on 10 euroa. Oikovedosprosessi voidaan käydä myös sähköisesti. Halutessanne oikovedoksen sähköpostiinne, laittakaa tästä merkintä tilaukseenne. Lähetämme postissa toimitettavien vedosten mukana myös painovärimallin valitsemastanne painoväristä.

Oikovedosprosessi ei pidennä korttien toimitusaikaa, tekstihän kulkee joka tapauksessa latomomme kautta.


Tuotteiden palautus

Kaikilla nimikoimattomilla tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus.

Palautusosoite:
Calligraphen Oy
PL 760
20101 Turku

Henkilötiedot

Asiakkaan antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan ainoastaan Calligraphenin asiakasrekisteriin. Emme luovuta henkilötietoja muuhun suoramarkkinointiin.

Toivottavasti olemme osanneet vastata useimpiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiinne näillä sivuilla. Jos teillä on tuotteistamme jotain kysyttävää tai voimme muuten olla avuksi, soittakaa ystävällisesti asiakaspalveluumme. Voitte myös faksata tai lähettää sähköpostia.