Tilaa ilmainen kuvasto ja näytteitä


Malliosastomme lähettää teille mielellään kortti- ja värimalleja tuotteistamme, jotta voitte etukäteen varmistaa juuri oikeat sävyt ja materiaalit. Suurimmasta osasta korttimalleja voimme lähettää sinulle mallin ihan ilmaiseksi. Mallit ovat yleensä ilman tekstiä, toki joskus kirjapainolta on malliosastomme saanut malleja jo valmiiksi painettunakin. Nauhallisissa korteissa on nauha jo valmiina, jos toivot jotain muuta nauhan väriä, laita siitä viestiä, niin laitamme värimallin myös siitä nauhan sävystä. Ainoastaan Letterpress korteista ja Rakkautta –korttimallista emme ole saaneet kirjapainolta ilmaisia näytteitä.

Myös servettiväreistä, karkkirasioista, liinoista ja ilmapalloista voit tilata mallin. Voitte pyytää malleja myös matta- ja foliopainoväreistä. 

Voit tilata 2-3 mallia sähköpostilla, malliosasto lähettää ne mielellään ja ihan veloituksetta Toimitamme kuvastoja ja näytteitä koko Suomeen. Jos asut ulkomailla, voit tilata kuvaston, näytteet tai tuotteita esim. ystäväsi tai perheesi osoitteeseen Suomessa.

Puhelin

Puh 02-230 6000
Fax 02-230 600

Sähköposti

now.forever@calligraphen.fi

Aukioloajat

Olemme avoinna arkisin klo 9 - 16.

Postiosoite

Calligraphen Oy
PL 760
20101 Turku